Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Οι Cranberries προαναγγέλλουν νέο άλμπουμ από την τελευταία προσπάθειά τους με τη Dolores


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ άλμπουμ των Cranberries με τη Dolores το οποίο δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί, λόγω του ξαφνικού θανάτου της, προανήγγειλαν τα εναπομείναντα μέλη του γκρουπ, Fergal Lawler, Mike και Noel Hogan μέσω του Facebook. Oι τρεις μουσικοί κάνουν λόγο για υλικό που έχει μείνει και ύστερα από επιθυμία της Ο'Riordan θα προσπαθήσουν να το μιξάρουν και να το κυκλοφορήσουν. Δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν τους φίλους του γκρουπ για την στήριξή τους στις δύσκολες ώρες που ακολούθησαν μετά τον θάνατο της σπουδαίας τραγουδίστριας...







«Λίγα λόγια από τον Noel, τον Mike & Ferg.

Καταρχάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή τους και τα ευγενικά λόγια τους τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή ήταν μια πολύ θλιβερή και δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την οικογένεια της Dolores. Ολα τα μηνύματα που έχετε στείλει είναι εκπληκτικά. Καταλάβαμε πόσο θετικό αντίκτυπο είχε ο Dolores στη ζωή των ανθρώπων, κάτι που μας δίνει κάποια ανακούφιση σ' αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι θα κάνει στο μέλλον η μπάντα. Το συζητήσαμε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Τους τελευταίους μήνες, η διαδικασία γραφής ενός νέου άλμπουμ των Cranberries είχε αρχίσει με πολλά νέα τραγούδια, αρκετά καλά αναπτυγμένα. Ο Dolores είχε ήδη τραγουδήσει σε αυτά, γι' αυτό αποφασίσαμε να τα τελειώσουμε, όπως θα ήθελε κι αυτή. Δεν ξέρουμε πόσα κομμάτια θα συμπεριληφθούν στο τελευταίο άλμπουμ αυτή τη στιγμή, αλλά ήταν η επιθυμία της Dolores να ολοκληρώσουμε την ηχογράφηση και το άλμπουμ να βγει έξω.

Εκτός από την ολοκλήρωση του νέου άλμπουμ, υπάρχουν μερικά ακόμα σχέδια των Cranberries που ήδη είναι σε εξέλιξη. Θα εξετάσουμε το καθένα όπως το επιτρέπει η στιγμή.

Και πάλι, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις», ήταν το μήνυμα των τριών μουσικών. Αναμένουμε λοιπόν...











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...