Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Οzzy Osbourne και Ζakk Wylde έσμιξαν πάλι - Τέλος ο Gus G


TΡΙΑΝΤΑ χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους στο υπέροχο No Rest For The Wicked και 11 έπειτα από την τελευταία δουλειά τους, το Black Rain, ο Ozzy Osbourne και ο Zakk Wylde είναι ξανά μαζί. Κάτι που σημαίνει, ότι ο δικός μας, Gus G αποτελεί ήδη παρελθόν από το σχήμα του Madman, με σημαντικό παράσημο, τη συμμετοχή του στο Scream του 2010…





Οπως ανακοινώθηκε επισήμως, η νέα συνεργασία του Ozzy Osbourne με τον Wylde θα αφορά στις επερχόμενες εμφανίσεις στην Αμερική το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, έχοντας στο πλευρό τους τους Rob «Blasko» Nicholson (μπάσο), Tommy Clufetos (ντραμς) και Adam Wakeman (πλήκτρα). Φυσικά, η μεγάλη είδηση είναι ότι το 2018 θα κυκλοφορήσει το νέο προσωπικό άλμπουμ του Ozzy.

«Είναι τιμή και προνόμιο να παίζω στο πλάι σου από το 2009. Τίποτε άλλο από σπουδαίες στιγμές κι εμπειρία ζωής. Προς τον Ozzy και τη Sharon - Ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ. Προς τους Blaski, Adam και Tommy - Ηταν ευχαρίστησή μου να ροκάρουμε μαζί! Σαν οπαδός είναι σπουδαίο να βλέπω τον Ozzy και τον Zakk ξανά μαζί. Εχει περάσει πολύς καιρός. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – ένα ευχαριστώ σε όλους τους fan που μου έδειξαν αγάπη και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Θα σας δω σύντομα εκεί έξω! Ozzy rules! G», ήταν το μήνυμα του Έλληνα κιθαρίστα.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...