Κυριακή 28 Μαΐου 2017

«Εφυγε» ο Gregg Allman - Φτωχότερη η μουσική...


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που μαζί με τον αδερφό του, Duane, δημιούργησαν το θρυλικό γκρουπ, Allman Brothers, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Ο Gregg Allman, δεν άντεξε τα συσσωρευμένα προβλήματα υγείας -κυρίως με το συκώτι του- και «ταξίδεψε» να βρει τον αδερφό του, ο οποίος πέθανε το 1971. Aκόμη ένα τεράστιο γκρουπ, περνά στην ιστορία…



Ο Gregg Allman, είχε υποβληθεί το 2010 σε μεταμόσχευση ήπατος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του μουσικού στο FB:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως ο Gregg Allman, ιδρυτικό μέλος των The Allman Brothers Band πέθανε απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι του, στη Savannah της πολιτείας Georgia.

Ο Gregg αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, Gregg θεωρούσε πως η μουσική και το να βρίσκεται στο δρόμο με τους αδερφούς του και το συγκρότημά του, παίζοντας για τους αγαπημένους του οπαδούς, αποτελούσε αναγκαίο φάρμακο για την ψυχή του. Η μουσική του έδινε δύναμη και τον κράτησε όρθιο στις πιο δύσκολες στιγμές».

Ο επί σειρά ετών manager και στενός φίλος του Gregg, Michael Lehman δήλωσε: «έχασα έναν αγαπημένο φίλο και ο κόσμος έχασε έναν υπέροχο πρωτοπόρο της μουσικής. Ήταν μία καλή και ευγενική ψυχή με το καλύτερο γέλιο που έχω ακούσει. Η αγάπη του για την οικογένειά του και τους συνεργάτες του ήταν παθιασμένη όπως ήταν και η αγάπη του για τους υπέροχους οπαδούς του. Ο Gregg ήταν ένας απίθανος συνεργάτες και ένας ακόμα καλύτερος φίλος. Θα λείψει σε όλους μας».

Ο Gregg Allman αφήνει πίσω του 4 παιδιά, τρία εγγόνια και μια τεράστια παρακαταθήκη για τη μουσική, τα blues, το Southern rock. RIP Gregg...













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...