Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Chris Cornell


AΜΦΙΒΟΛΙΕΣ σχετικά με την διαφαινόμενη αυτοκτονία του Chris Cornell εκφράζει η οικογένεια του καλλιτέχνη, μέσω του δικηγόρου της, Kirk Pasich, αντικρούοντας την ιατροδικαστική έκθεση και περιπλέκοντας περισσότερο το μυστήριο για τις συνθήκες θανάτου του…






«Χωρίς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει ή αν υπάρχουν ουσίες που οδήγησαν στο συμβάν. Ο Chris λάμβανε μια συνταγή με Ativan και δε γνωρίζουμε αν υπερέβαινε τις επιτρεπόμενες δόσεις», τονίζει ο Pasich.

Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, το συγκεκριμένο φάρμακο καταπολεμά το άγχος, όμως μπορεί να προκαλέσει τάσεις αυτοκτονίας, πρόβλημα στην ομιλία και μειωμένη κρίση και αντίληψη.

Η σύζυγος του Cornell, Βίκυ Καραγιάννη, τόνισε ότι ο σύζυγός της, της είχε μετά τη συναυλία του στο Ντιτρόιτ ότι ίσως να είχε πάρει «κάνα-δύο επιπλέον Ativan» και ότι η φωνή του δεν ήταν καθαρή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ούτε έχει εκδοθεί η τοξικολογική έκθεση.

«Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Είμαι αισιόδοξη ότι θα δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις. Ξέρω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας. Η ανταπόκριση των φαν σημαίνει πολλά για εμάς. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό», υπογράμμισε η κ. Καραγιάννη.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...