Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το κομμάτι Still Echoes από το επερχόμενο άλμπουμ των Lamb Of God


ΠΡΟ ΤΩΝ πυλών βρίσκεται το νέο, 7o άλμπουμ των Lamb Of God, με τίτλο VII: Sturm und Drang, και το σπουδαίο αμερικάνικο γκρουπ, αποκάλυψε το πρώτο single του, με την... κωδική ονομασία, Still Echoes, που αναφέρεται στη δικαστική περιπέτεια του Randy Blythe, το 2013, στην Τσεχία, λόγω του θανάτου του 19χρονου οπαδού τους, Daniel Nosek, σε συναυλία τους, τον Μάιο του 2010. Υπενθυμίζουμε ότι ο ντράμερ της μπάντας, Chris Αdler, συμμετέχει και στο επερχόμενο άλμπουμ των Megadeth...



«Είναι ένα πολύ σκοτεινό, αλλά εξαιρετικά πλούσιο ηχητικά άλμπουμ. Είναι σκληρό, γρήγορο και επιθετικό. Επιλέξαμε αυτό το κομμάτι για να δώσει το έναυσμα. Απόλαυση / καταστροφή. Το Still Echoes είναι η ιστορία της φυλακής Pankrác στην Πράγα, όπου φυλακίστηκα για πάνω από ένα μήνα», λέει ο Blythe.
«A thousand heads cut clean across their necks, right down the hall from me», είναι ο στίχος που ξεκινά το κομμάτι και ο τραγουδιστής του γκρουπ, ξεσπά: «Υπήρχε μια γκιλοτίνα ακριβώς κάτω από την αίθουσα όπου με κρατούσαν, αφού οι Ναζί είχαν φυλακή εκεί από την περίοδο 1943-1945 και εκτέλεσαν περίπου 2.000 ανθρώπους με αυτή. Καθόμουν εκεί το βράδυ, και σκεφτόμουν όλους αυτούς που αποκεφάλισαν οι Ναζί, άνδρες και γυναίκες». Ακούστε το οργισμένο Still Echoes:







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...